Tele2 20

Naam Tele2 20
Prijs € 20,00
Waardering
Aantal

Tele2 beltegoed opwaarderen

Tele2Mobiel opwaarderen kan eenvoudig en snel bij Opwaardeer.nl. Online opwaarderen van je Tele2Mobiel beltegoed is zeer eenvoudig en kan binnen 1 minuut. Na de betaling ontvang je direct de code per e-mail en kun je direct opwaarderen met behulp van onderstaande instructies.

Opwaardeerinstructies

Tele2Mobiel beltegoed opwaarderen doe je zo: op je mobiele telefoon toets je *110*beltegoedcode# en je drukt op de beltoets. Binnen enkele seconden ontvang je een bevestiging van Tele2Mobiel dat je beltegoed is opgewaardeerd.

Controleren Tele2Mobiel beltegoed

Wil je weten wat de hoogte en geldigheid van je Tele2Mobiel beltegoed is? Toets dan op je gsm *111# in en bel. Met een paar seconden ontvang je van Tele2Mobiel een SMS’je met daarin de hoogte en houdbaarheid van je Tele2Mobiel beltegoed.

Geldigheidsduur

Het beltegoed van Tele2Mobiel is oneindig houdbaar zolang je minstens 1 keer per 6 maanden je Tele2Mobiel beltegoed verhoogt.

Meer info: www.tele2.nl

Beste klant het kan zijn dat u te horen krijg tijdens het opwaarderen dat het code fout of ongeldig is dat betekent niet dat het code ongeldig is wij raden u naar Tele2 service te bellen zodat ze u verder kunnen helpen met opwaarderen.wij nemen niet terug.

Schrijf een review
Stel een vraag over dit product