T-Mobile opwaarderen

T-Mobile behoort met ruim 4 miljoen klanten tot één van de grootste aanbieders van bellen, internetten en televisie in Nederland. Het bedrijf is al sinds 1992 actief en daarmee een betrouwbaar en stabiele factor in de Nederlandse telecommarkt. Het netwerk van T-Mobile behoort tot één van de meest innovatieve netwerken van Europa.

  • Toegang tot het 4G-netwerk
  • Gratis extra's bij elke opwaardering
  • Betrouwbaar netwerk

T-Mobile beltegoed kopen

Je T-Mobile beltegoed opwaarderen kan gemakkelijk en snel bij Opwaardeer.nl. Selecteer allereerst het gewenste opwaardeerbedrag: je kunt kiezen uit opwaardeerbundels van € 10,-, € 15,- en € 20,-. Vervolgens vul je je gegevens in en betaal je snel en veilig met iDeal of PayPal. Vervolgens ontvang je direct je opwaardeercode in je mailbox.

Via Opwaardeer.nl kun je 24 uur per dag veilig en snel uw beltegoed opwaarderen. Heb je vragen over onze service, het opwaarderen van je beltegoed of over de betaling? Neem dan contact met ons op of kijk op de website bij onze veelgestelde vragen.

Je kan een bestelling doen met meerdere producten tegelijkertijd.

T-Mobile beltegoed opwaarderen

Het opwaarderen van je T-Mobile beltegoed is heel simpel. Volg onderstaande stappen en je kunt weer volop bellen, sms’en en internetten.

  • Bel het gratis servicenummer 1244.
  • Kies voor optie 2.
  • Vul je opwaardeercode in en sluit af met een #.
  • Je beltegoed is opgewaardeerd.

Het is ook mogelijk om je T-Mobile beltegoed in het buitenland op te waarderen. Dit gebeurt op dezelfde manier als hierboven beschreven is. Uiteraard kun je je beltegoed ook altijd en overal opwaarderen bij Opwaardeer.nl.

T-Mobile beltegoed opvragen

Wil je weten hoeveel T-Mobile beltegoed je nog hebt? Dit kan heel eenvoudig door te bellen naar het gratis servicenummer 1344. Vervolgens kies je voor optie 2 en ontvang je een sms met je actuele saldo. Uiteraard kun je je saldo ook online checken op de website van T-Mobile of in de T-Mobile app.

Beltegoed T-Mobile onbeperkt houdbaar

Je T-Mobile beltegoed is onbeperkt geldig indien je de simkaart minimaal één keer per half jaar gebruikt. Eén keer per half jaar bellen, sms’en of internet gebruiken is dus genoeg om je beltegoed onbeperkt geldig te laten blijven.

Prepaid tarieven T-Mobile

Wanneer je gebruik maakt van T-Mobile prepaid, profiteer je van lage prijzen. Hieronder vind je een overzicht met de tarieven voor internetten, bellen en sms’en met een prepaid simkaart.

Tarieven Prepaid voordeel Als je nog nooit opgewaardeerd hebt
Internet € 0,05 per MB € 0,10 per MB
Bellen € 0,15 per minuut € 0,30 per minuut
Sms'en € 0,10 per sms € 0,10 per sms

T-Mobile prepaid bundels

Bij T-Mobile kun je gebruik maken van verschillende prepaid bundels, om nóg goedkoper te internetten, bellen en sms’en. Zo bel je 50 minuten in Nederland voor maar € 4,95 of gebruik je 200 MB internet voor maar € 4,95.

T-Mobile bundels activeren

De bundels van T-Mobile kun je heel simpel zelf kopen door het sturen van een sms. Wil je bijvoorbeeld 50 minuten bellen in Nederland, sms dan BELLEN AAN naar 4000. Wil je de 200 MB internet, dan stuur je INTERNET AAN naar 4000. Koop je je bundels liever online, dan kan dat natuurlijk via de website van T-Mobile.

Contact Opwaardeer.nl

Heb je vragen over het opwaarderen van je beltegoed of over de betaling? Neem dan contact met ons op of kijk op de website bij onze veelgestelde vragen. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen met de klantenservice van je provider.