Ortel € 5,- opwaarderen

Naam Ortel € 5,- opwaarderen
Prijs € 5,00
Waardering
Aantal

Ortel Mobile beltegoed opwaarderen

Ortel opwaarderen kan eenvoudig en snel bij Opwaardeer.nl. Online opwaarderen van je Ortel beltegoed is zeer eenvoudig en kan binnen 1 minuut. Na de betaling ontvang je direct de code per e-mail en kun je direct opwaarderen met behulp van onderstaande instructies.

Opwaardeerinstructies

Om je Ortel beltegoed op te waarderen, bel je naar het opwaardeernummer 1244 en kies je vervolgens voor optie 9. Volg de instructies en voer de Ortel beltegoed-code in. Wanneer je de juiste code hebt ingevoerd, wordt je beltegoed van Ortel opgewaardeerd.
In het buitenland werkt dit niet, dus dan moet je bellen naar +316 1200 1244. De procedure is dan verder hetzelfde.

Controleren Ortel beltegoed

Wil je weten wat de hoogte en geldigheid van je Ortel beltegoed is? Bel dan naar *101# en je krijgt van Ortel een sms bericht met daarin het saldo van je beltegoed en tot wanneer het houdbaar is. Je kunt ook bellen naar 1244. Als je de instructies goed opvolgt, krijg je na een paar seconden te horen wat je huidige tegoed is.

Geldigheidsduur

Het beltegoed van Ortel is 6 maanden houdbaar. Wanneer je niet opwaardeert in deze periode, kun je niet meer bellen. Je hebt op dat moment nog 1 maand de tijd op je beltegoed op te waarderen. Op dat moment is je beltegoed weer 6 maanden houdbaar. Als je in die totale periode van 7 maanden niet opwaardeert, verlies je je nummer en het resterende tegoed. Dat kun je niet meer terug krijgen.
Schrijf een review
Stel een vraag over dit product