Lyca opwaarderen

Voor het opwaarderen van je Lyca beltegoed koop je bij ons gemakkelijk en snel beltegoedkaarten. Maak je keuze uit onderstaande Lyca bundels en voeg deze vervolgens toe aan je winkelwagen. Via iDEAL of PayPal reken je het beltegoed eenvoudig en veilig af. Zodra u heeft betaald ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin je opwaardeercode.

 

Let op: het is mogelijk om meerdere producten tegelijkertijd te bestellen

Lyca beltegoed opwaarderen

Beltegoed van Lycamobile koop je als e-voucher. Op deze e-voucher staat een beltegoedcode die je gebruikt om je Lyca beltegoed te verhogen. Dit kan je op 2 verschillende manieren doen:

 1. Pak je mobiele telefoon, toets *101* gevolgd door je beltegoedcode en daarna een hekje (#), en druk op verzenden
 2. Of bel 1244 (of 92#) en volg de gesproken instructies

Het nieuwe beltegoed wordt direct bijgeschreven.

Lyca opwaarderen in het buitenland


Lyca beltegoed opwaarderen werkt in het buitenland nagenoeg hetzelfde als in Nederland. Het enige verschil is dat je hiervoor een ander nummer moet bellen. Wanneer je nieuw beltegoed wilt bijschrijven in het buitenland, moet je er rekening mee houden dat er extra kosten in rekening gebracht kunnen worden.

 • Bel met je mobiele telefoon naar +31684001244 en volg de instructies.
 • Voer je beltegoedcode in.
 • Het nieuwe beltegoed is nu bijgeschreven.

Je kunt je saldo ook vanuit het buitenland of vanaf een andere telefoon controleren. Hiervoor bel je naar de Lycamobile beltegoedlijn +31684001244. Volg alle instructies om te horen hoeveel beltegoed je nog hebt en tot wanneer je huidige tegoed geldig is.

Lyca opwaardeer producten

in onderstaand overzicht zie je snel en gemakkelijk welk Lyca pakket bij jou past.

Lyca bellen en sms’en Lyca mobiel internet Lyca bellen, sms’en en internet Goedkoop bellen naar het buitenland
Lyca 5 Lyca mini surf Lyca alles in 1 Lyca Holland Bundel
Lyca 10 Lyca medium surf
Lyca 20 Lyca mega surf

Lyca is een provider met verschillende diensten en producten:

 • Bellen en sms’en
 • Internetbundels
 • Lyca Alles in 1 Bundel
 • Lyca Holland bundel

Bellen en sms’en

Lyca heeft een aantal bundels samengesteld voor mensen die hun mobiel alleen gebruiken om te bellen en te sms’en. Dit zijn de basisbundels van Lyca. Opwaardeer.nl heeft deze bundels voor € 5,-, € 10,- of € 20,-. Kies voor Lycamobile 5, 10 of 20 om je beltegoed op te waarderen met een bundel voor bellen en sms’en.

Lyca internet

Je kunt er ook voor kiezen om je mobiel alleen te gebruiken voor internet. Kies dan voor een surf bundel van Lycamobile. Lyca biedt verschillende bundels voor mobiel internet: Mini Surf, Medium Surf en Mega Surf.

 • Mini Surf geeft 150 MB voor € 5,-
 • Medium Surf geeft 300 MB voor € 7,50
 • Mega Surf geeft 1000 MB voor € 10,-

Lyca Alles in 1

Wil je bellen, sms’en en mobiel internet combineren? Dan kies je voor het Lyca Alles-in-1-pakket. Voor € 30,- ontvang je 300 belminuten, 300 sms’jes en tijdelijk 2000 MB datategoed. Daarnaast kun je hiermee onbeperkt bellen en sms’en naar Lycamobile-nummers in Nederland.

Lyca Holland bundel

De Holland bundel van Lyca is een speciale bundel voor goedkoop bellen naar het buitenland. De bundel geeft recht op voordelige tarieven bij het bellen naar onder andere Aruba, België, Duitsland, Turkije. Daarnaast kun je onbeperkt bellen en sms’en in Nederland en krijg je elke maand automatisch internettegoed. De Lyca Holland bundel wordt automatisch verlengd, als je dus wilt opzeggen moet je dit voor het eind van de maand doen.

Lyca beltegoed opvragen

Wil je weten hoeveel beltegoed je nog hebt? Hier kom je op de volgende manier achter:

 • Pak je mobiele telefoon, toets *101# (of 94#) in en druk op verzenden
 • Je Lycamobile beltegoed saldo verschijnt op je display
 • Het saldo van je Lyca internet kun je controleren door te bellen naar *101# of 94#.
 • Je ontvangt direct een bericht met je huidige beltegoed.
 • Het saldo kun je ook controleren door te bellen naar 1244 of 95# en de gesproken instructies op te volgen.

Lyca internet saldo opvragen

 

Over Lyca

Lycamobile staat bekend om hun betaalbare tarieven voor nationale en internationale gesprekken. Lyca werd in 2006 opgericht en heeft inmiddels 14 miljoen klanten in 19 landen. Lyca staat voor:

 • Onbeperkt bellen en sms’en tussen Lyca-gebruikers
 • Hoge kwaliteit nationale en internationale gesprekken
 • Eenvoudig bellen voor particuliere en zakelijke klanten
 • Gratis sim voor nieuwe klanten

De missie van Lyca luidt: ‘Call the world for less’. Lyca bewijst dat deze missie aanslaat bij klanten. Iedere twee seconden komt er een nieuwe klant van Lycamobile bij. Inmiddels staat de teller op meer dan 14 miljoen klanten in 19 landen. Lyca is constant bezig met het verlagen van zijn kosten voor bellen, sms’en en mobiel internet. Wanneer u kiest voor Lyca profiteert u van betaalbare (inter)nationale gesprekken van hoge kwaliteit.

Contact opwaardeer.nl

Heb je vragen over het opwaarderen van je Lyca beltegoed of over onze service? Neem dan contact met ons op of kijk bij onze veelgestelde vragen.