Lycamobile € 20,- beltegoed opwaarderen

Naam Lycamobile € 20,- beltegoed opwaarderen
Prijs € 20,00
Waardering
Aantal

Lycamobile € 20,- opwaarderen

Prepaid Beltegoed van Lycamobile opwaarderen kan eenvoudig en snel bij Opwaardeer.nl. Online opwaarderen van je Lycamobile beltegoed is zeer eenvoudig en doe je binnen een minuut. Na de betaling ontvang je direct de opwaardeercode per e-mail en kun je direct opwaarderen met behulp van onderstaande instructies.

Opwaardeerinstructies

Om je Lycamobile beltegoed op te waarderen bel je 1244 (of 92#) en volg je de gesproken instructies. Je kunt ook het *101*beltegoedcode# intoetsen op je mobiele telefoon. Druk daarna op de bellen toets en jouw beltegoed is opgewaardeerd. Voor het opwaarderen van je beltegoed vanuit het buitenland of vanaf een andere telefoon kun je bellen met: +31684001244.

Jouw saldo bij Lyca opvragen

Wil je weten of het al nodig is om jouw Lyca beltegoed op te waarderen? Er zijn twee manieren om je saldo bij Lyca op te vragen:

Optie 1:

  1. Toets *101# of 94# in en kies voor ‘bellen’.
  2. Na enkele seconden verschijnt op het scherm van je telefoon de hoogte van jouw Lyca saldo.

Optie 2:

  1. Bel voor een gesproken saldo naar 1244 of 95#.
  2. Volg de instructies op jouw telefoon

Geldigheidsduur Lycamobile Beltegoed

Het beltegoed van Lycamobile moet je iedere 6 maanden gebruiken (bellen, sms'en etc.) anders wordt het bevroren. Wanneer Lyca het beltegoed bevriest, heb je 3 maanden de tijd om het beltegoed op te waarderen. Waardeer je niet binnen 3 maanden op, dan blokkeert Lyca zowel jouw beltegoed als de bijbehorende simkaart.

Schrijf een review
Stel een vraag over dit product